Rüyada Terk Edilmek

Farklı yorumlara sahip olabilen rüyada terk edilmek kişinin özellikle gönül ilişkilerine bağlı olarak tabir edilir. Öğütleri görmezden gelmek ya da sonu başından belli olan ilişkilere adım atmak gibi hatalarla olmayacak duaya amin denmesine işaret eden bu rüya, can sıkıcı bir dönemin yaklaştığına işaret eder. Daha doğru tabir için rüyanın hatırlanan diğer unsurlara bağlı olarak yorumlanması gerekir.

Rüyada Nikahta Terk Edilmek

Rüya sahibinin yüksek beklentiler taşıdığı bir proje ya da iş hakkında olumsuz sonuçlar alacağına işaret eden bir rüyadır. Yoğun çabalarla şekillendirilen işlerin böyle sonlanmasıyla kişinin çok üzgün olabileceği bir döneme gireceği rivayet edilir.

Rüyada Sevgili Tarafından Terk Edilmek

Gerekli, gereksiz evham yapıldığına işaret eden bu rüya, kişinin ilişkisinde bazı mantıksız tavırlar sergilemiş olabileceğini tabir eder. Tavırların bazen kıskançlık, bazen agresiflik, bazen de anlayışsızlık temelli olabileceği ve bu sebepler yüzünden iletişimsiz kalınmasının ayrılığa gidebileceği rivayet edilir.

Rüyada Sevgiliyi Terk Etmek

Gerçek hayatta sevgilisi olan kişiler için rüyada sevgiliyi terk etmek, gönül işlerinde yaşanan büyük problemlere işaret eder. Rüyanın görüldüğü dönemde küçük çatlakları olan ilişkinin bir süre sonra ciddi tartışmalarla ile bitme noktasına gelebileceği ve normal zamanda kurulmayacak cümlelerin, kavga esnasında kurulacağı rivayet edilir. Evli kimseler için de benzeri tabirlerin yanı sıra evliliğin tehlikeye girme ihtimaline de dikkat çeker. Ancak rüyaların tabir edilmesinde bilinen tek bir tabir doğru bir yorum olmayabilir. Daha doğru tabirler elde edebilmek için rüyadan hatırlanan diğer unsurların dikkate alınması gerekir.

Bu yazı Genel kategorisine tarihinde tarafından gönderildi.

Bir yanıt yazın